Algemene voorwaarden Drummania

Drummania: Drummania levert drumlessen.

Naam: Drummania

Adres: Dikninge 167

Tel: +31 6 41630685

Email: hallo@drummania.nl

KVK: 343529919

BTW: NL001843119B69

Bank: NL50 KNAB 0413 2770 11

 

1: De docent mag 2 keer per seizoen ziek zijn. Bij langdurige ziekte of afwezigheid, regelt de docent een invaller. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de ouders.

2: Bij afwezigheid van de docent door o.a. optredens, worden op zijn initiatief inhaallessen geregeld.

3: Als de docent een voorstel doet voor inhaallessen dan is de leerling geacht om te komen. Mocht de leerling niet op komen dagen, dan vervalt de inhaalmogelijkheid.

4: Van de leerlingen wordt verwacht dat zij zo veel mogelijk lessen volgen.

5: Wanneer een leerling verhinderd is wegens ziekte of andere omstandigheden dient hij/zij (of de verzorgers) de docent op de hoogte te stellen via e mail, sms of Whatsapp. De gemiste lessen worden niet gecompenseerd.

Bij langdurige ziekte/afwezigheid van de leerling, kan in overleg met de docent een regeling worden getroffen.

6: Jaarlijks worden de tarieven van de lessen minimaal verhoogd met het CBS prijsindexcijfer voor consumenten.

7: Een lesjaar bestaat uit 40 weken, hiervoor betaalt de ouder het jaarlijkse tarief (afhankelijk van de lesduur).

8: Betaling van het lesgeld moet binnen 14 dagen worden betaald, na ontvangst van de maandelijkse factuur.

9: In de vakantieweken worden geen lessen gegeven. Uiteraard wordt over deze weken geen lesgeld verrekend. Eventueel kunnen er wel lessen worden ingehaald in de vakantieweken. Dit in overleg met de docent.

10: Gedurende het cursusjaar krijgt de leerling de mogelijkheid om deel te nemen aan voorspeel concerten (locaties: Bird, Rotterdam en Xite Amsterdam Noord), die georganiseerd worden door het docententeam.

11: Leerlingen ontvangen meestal (op aanvraag) aan het einde van het seizoen een USB stick, met eigen gemaakte opnames en filmpjes om zo resultaten van het afgelopen seizoen zichtbaar te maken. Voor de USB stick die per leerling worden gemaakt, wordt 10 euro per exemplaar in rekening gebracht. Nabestellen is mogelijk.

12: Privacy muziekvideo’s en foto’s: Zoals u weet, maken wij regelmatig filmpjes van behaalde resultaten van leerlingen (via Vimeo). Deze filmpjes delen wij via onze besloten Facebook site. Besloten houdt in dat alleen onze leerlingen en ouders de filmpjes kunnen zien. We vragen hier toestemming voor bij de ouders van de leerling. Mocht u geen behoefte hebben aan het delen, dan kunnen wij de filmpjes naar uw prive

e-mailadres sturen of u ontvangt ze (of de leerling) aan het einde van het seizoen op de USB stick (zie punt 11).

Mochten wij foto’s of filmpjes gebruiken in het openbaar (met leerlingen erin), zullen wij u om toestemming vragen.

13: In de zomermaanden wordt er een zomercursus georganiseerd voor alle leerlingen. De cursus bestaat uit 2 x een uur les. Tijdens deze lessen kan de leerlingen een professionele opname van een liedje naar keuze.

14: Er wordt een opzegtermijn gehanteerd van een maand.

©2014-2024 DRUMMANIA